Over ons

Dit is Moens Mouldings

Trots

Dit is Moens Mouldings

Een open cultuur, denken in mogelijkheden en kansen zien. Dat is Moens Mouldings ten voeten uit. We varen op gelijkheid en respect. Iedereen is welkom en krijgt een eerlijke kans. Hoe verschillend we ook zijn, we delen allemaal die werkmentaliteit. Samen zetten we de schouders eronder. Er is een optimale samenwerking tussen afdelingen. Deuren staan open en drempels zijn er niet. Die fijne cultuur maakt mensen trots om onderdeel te zijn van ons mooie bedrijf. Niet voor niets zijn lange dienstverbanden meer regel dan uitzondering.

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Certificaten waar wij trots op zijn!

ecovadis2023

Moens door de jaren heen

Voorloper in de markt

Plastic Rigid Packaging. Dat is altijd onze kracht geweest. Al sinds onze oprichting in 1935. We begonnen als handelsbedrijf in hartje Amsterdam, begonnen eind jaren 60 met het maken van verpakkingen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot Europese speler. Nog steeds zijn we niet de grootste, wel durven we te zeggen dat we voorloper zijn. Ons Research en Developmentteam heeft een zeer hoog kennisniveau van de techniek, de producten, de markt en van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Het maakt dat we telkens een stapje voor blijven.

We investeren in onze mensen

We denken in mogelijkheden en zien altijd kansen. Niet alleen als het gaat om productinnovaties, ook als het gaat om onze mensen. Want we willen dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Daarom investeren we in onze medewerkers en geven we hen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en zichzelf te blijven uitdagen. Van korte training tot langdurige opleiding, we zetten actief in op scholing. Daar worden zij beter van en wij helpen zo ons bedrijf en onze klanten vooruit.

Werken bij Moens

Hoe kunnen wij u helpen?

Laten we uw verpakkingsvraagstuk eens bespreken.

Neem contact met ons op