Let's rethink plastics

Omdat het altijd nóg beter kan

Plastic rigid packaging
is besparen in heel de keten

Minder plastic en minder omverpakkingen

Lichter, platter, dunner, duurzamer. We maken uw verpakking slimmer. En zorgen er ook voor dat er minder omverpakking nodig is. Wel zo duurzaam.

De beste organoleptische eigenschappen en de beste materiaalkeuze

Bij een maatpak hoort ook de juiste materiaalkeuze. Uw product mag nooit reageren met de toegepaste plasticsoort.

Betere stapelbaarheid en logistiek voordeel

Door simulatiesoftware zijn wij in staat om dunnere en sterkere verpakkingen te ontwerpen. Een dunnere wanddikte betekent een lagere stapelhoogte, meer producten op een pallet en minder opslagruimte in uw magazijn.

Optimale schap presentatie

Minder plastic betekent niet dat u moet inleveren op de uitstraling of gebruiksgemak van de verpakking of de optimale schap indeling. Collomoduul ontwerpen blijft altijd de basis voor elk ontwerp.

Maatwerk verpakkingen

Verpakkingen die precies op het product zijn toegesneden

Custom packaging. Het zegt eigenlijk precies wat we doen. We maken verpakking op maat. Want een verpakking moet optimaal zijn afgestemd op uw product. Geen tiende gram te zwaar en geen millimeter te groot dan nodig. En tegelijkertijd een verbeterde topload. Door al die aspecten te combineren, maken we verpakkingen zo strak als een maatpak.

Lichter, duurzamer, beter stapelbaar, uit mono-materiaal én met minder omverpakking. Daarmee verbeteren we ook meteen het logistieke proces. Door slimmer te ontwerpen besparen we tot wel 30% op transportbewegingen. Dat is plastic rigid packaging in de breedste zin van het woord en 100% recyclebaar.

Modulair systeem

Al onze matrijzen en robots zijn modulair opgebouwd. Naar gelang de jaaraantallen bouwen we de benodigde caviteiten en robot grijpers. Worden de aantallen groter dan hoeft onze klant alleen extra vormdelen te kopen, de bestaande blijven we gebruiken.

Ook slimmer verpakken?

Neem contact op

Food en Non-food

Slimmer en beter,
al jaren onze kracht

Onze roots liggen in de foodsector, want al vanaf de jaren zeventig maken we veilige, werkbare verpakkingen voor de voedselindustrie volgens de strengste hygiëne-eisen. Maar waar we echt onderscheidend in zijn is de manier waarop we tot die verpakkingen komen. Want in elke sector, Food of Non Food, zijn we altijd op zoek naar de beste en duurzaamste oplossing voor elk verpakkingsvraagstuk. Met onderliggende simulatietechniek kunnen we alle sectoren voorzien van het beste resultaat. Rethinking Plastic. Daar zijn we al jaren topspecialist in.

Hoe kunnen wij u helpen?

Laten we uw verpakkingsvraagstuk eens bespreken.

Neem contact met ons op