Let's rethink plastics

Omdat het altijd nóg beter kan

Minder plastic en minder omverpakkingen

Lichter, platter, dunner, duurzamer. We maken uw verpakking slimmer. En zorgen er ook voor dat er minder omverpakking nodig is. Wel zo duurzaam.

Optimaal gebruiksgemak

Minder plastic betekent niet dat u moet inleveren op gebruiksgemak. Makkelijk te openen, goed af te sluiten. Ook dat blijft voor ons een speerpunt.

Betere stapelbaarheid

Lichtere en plattere verpakkingen die evengoed sterk zijn. Bij ons draait het altijd om de balans tussen stapelbaarheid en draagkracht.

Minder transportbewegingen

Hoe meer verpakkingen in een vrachtwagen passen, hoe minder transportbewegingen nodig zijn. Zo besparen we tot wel 30% op vervoer.

Custom packaging

Verpakkingen die precies op het product zijn toegesneden

Custom packaging. Het zegt eigenlijk precies wat we doen.
We maken verpakking op maat. Want een verpakking moet optimaal zijn afgestemd op uw product. Geen gram zwaarder en geen millimeter groter dan nodig. En tegelijkertijd optimaal stapelbaar en handig in gebruik. Door al die aspecten te combineren, maken we verpakkingen zo strak als een maatpak. Lichter, duurzamer, beter stapelbaar én met minder omverpakking. Daarmee verbeteren we ook meteen het logistieke proces. Door slimmer te verpakken besparen we tot wel 30% op transportbewegingen. Dat is plastic rigid packaging in de breedste zin van het woord.

Modulair systeem

Maatwerk betekent slimmer verpakken én tegelijkertijd besparen. We ontwikkelen de meeste optimale verpakking. Daarna rollen we deze uit volgens een modulair systeem. Dat betekent dat we niet direct alle varianten produceren, maar beginnen met één of twee soorten verpakkingen. Pas daarna bouwen we verder uit.
Zo gebruikt u alleen wat u nodig heeft.

Ook slimmer verpakken?
Neem contact op

Neem contact op

Alle markten

Maatwerk voor elke verpakking

Plastic verpakkingen kunnen en moeten beter. Dat is voor ons niets nieuws. We werken immers al jaren aan ‘minder plastic’. Om welke verpakking het ook gaat, er zijn vaak nog voldoende verbeteringen mogelijk. Lichter, kleiner, beter stapelbaar of een combinatie van verbeteringen. Een boterkuip, een verfemmer of shampoofles, we kijken altijd waar winst is te behalen. Natuurlijk, we hebben de juiste certificeringen in huis, maar we hebben ook een zeer hoog kennisniveau van techniek, producten en materialen en weten exact welke ontwikkelingen er spelen. We zijn dan ook trots op onze rol als pionier in de branche.

Insights

Food

Slimmer en beter.
Al jaren onze kracht

Onze roots liggen in de foodsector.
Want verpakkingen maken voor de voedselindustrie, dat doen we al bijna 90 jaar. Veilige, solide verpakkingen volgens de strengste hygiëne-eisen. Maar waar we echt onderscheidend in zijn is de manier waarop we tot die verpakkingen komen. Want ook de verpakkingen van margarinekuipjes, sapflesjes en koekverpakkingen kunnen vaak nog lichter of kleiner. Veilig en solide gaan zo prima samen met minder plastic. Goed voor de wereld, beter voor uw footprint. Rethinking plastic. Daar zijn we al jaren topspecialist in.

Innovaties

Altijd in beweging

We snappen dat we continu moeten innoveren om te voldoen aan de behoeften en wensen van opdrachtgevers. Dat betekent dat we continu onderzoek doen. Verschillende typen polypropyleen, diverse technieken, andere vormen, we kijken continu of het nog beter kan. Voor die onderzoeken zetten we onze unieke simulatiesoftware in. Daarmee kunnen we uiterst precies zien wat de impact is van een verandering. En weten we dus meteen of een aanpassing effectief is. Nog beter, nog duurzamer, we zijn altijd in beweging.

Innovations