Skip to main content

Van nature zijn we
efficiency driven

Elke verpakking moet perfect zijn

Bij Moens Mouldings werken we er hard aan om elke verpakking perfect af te leveren. De grote maatnauwkeurigheid van elke verpakking is één van onze ijzersterke punten.

Wat de wensen van onze klanten betreft zijn we een stuk flexibeler. Dunnere wanddikte, meerzijdige bedrukking, afwijkend formaat, ronde, rechthoekige of ovale vorm: het kan allemaal. We denken mee over een handig klepje in een deksel, of het beter stapelbaar maken van een verpakking.

Duurzaam tot in detail

In onze nieuwe fabriek in Beverwijk, de schoonste in zijn soort, is duurzaamheid een belangrijk thema. Van de ingenieuze koelinstallatie met de vrijkoeling op het dak tot de materiaalkeuze en het ontwerp van de te produceren verpakkingen: alles draait om het efficiënt gebruik en hergebruik van energie en grondstoffen.

Superieure kennis van voedings karakteristieken & technologie

Ons R&D- en kwaliteitsteam heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van kunststof verpakkingen. Koekjes, vruchtensap, verf, zaden: elk product heeft een specifieke verpakking nodig. Wij weten precies welk type materiaal en samenstelling nodig zijn voor de meest optimale verpakking.

Bekijk onze duurzame oplossingen

Custom Made en op tijd

Maatwerk lijkt vaak een dure, tijdrovende oplossing. Bij Moens Mouldings bewijzen we altijd weer het tegendeel. Dankzij vergaande standaardisatie van matrijzen en robots blijft de investering laag en de time-to-market kort.

Bekijk onze services

Altijd op zoek
naar beter

Lichter, sterker, effectiever, duurzamer. De ambities van onze opdrachtgevers zijn ook onze ambities. Wij gaan door waar anderen afhaken. Steeds op zoek naar beter.