• en
  • nl
+31 (0) 251 262 560 info@moensmouldings.com

Kwaliteit

Wij weten onszelf steeds te verbeteren

Producten en productiefaciliteiten bij Moens Mouldings voldoen aan de strengste kwaliteits- en hygiëne-eisen. Daarmee sluiten we naadloos aan op behoeften en verwachtingen van klanten en eindgebruikers en op de eisen van relevante Europese wetgeving.

Intensieve eindcontrole
Moens Mouldings gaat voor 100% perfecte partijen. Producten worden daarom batchgewijs aan een strenge keuring onderworpen voordat zij de fabriek verlaten.

Volledig geautomatiseerd specificatiebeheer
Van inkoop tot verzending, van grondstof tot eindproduct: elke stap wordt vastgelegd in de geautomatiseerde systemen van Moens Mouldings. Onze medewerkers beschikken op elke plek en op elk moment over alle benodigde documenten; van productspecificaties tot controle- en keuringsinstructies. Alle processen worden beheerst, alle fasen geregistreerd.

Deskundig medewerkers
Onze medewerkers weten waar ze over praten als het gaat om kwaliteit, hygiëne en specifieke vakkennis. Ze bezoeken regelmatig opdrachtgevers om met eigen ogen te zien wat er van hen verwacht wordt of hoe geleverde verpakkingen worden gebruikt.

Certificering
Moens Mouldings is ISO 9001:2008 en BRC IOP gecertificeerd bij. BRC-IOP integreert de strenge Europese wetgeving op het gebied van voedselveiligheid en de praktische gevolgen hiervan binnen het bestaande kwaliteitssysteem. ISO 9001:2008 houdt naast het kwaliteitsmanagementsysteem ook strenge eisen in voor de milieubelasting.