• en
  • nl
+31 (0) 251 262 560 info@moensmouldings.com

Wij weten wie wij zijn

Wij zijn Moens Mouldings. Gedreven vakmensen die op innovatieve wijze, duurzame en kwalitatief hoogwaardige IML-verpakkingen maken. Onze jarenlange ervaring en brede kennis combineren we met ons inlevingsvermogen in de eindgebruiker. Wij vervullen graag een adviserende en leidende rol in het proces om de meest effectieve verpakking te maken. Lichter, sterker, doelmatiger, duurzamer: dat zijn de permanente drijfveren van onze opdrachtgevers, en dus ook van ons. Wij laten graag zien hoe onze kennis, ervaring en innovatieve werkwijze leiden tot producten die haarfijn aansluiten op de belevingswereld van de eindgebruiker.

Bij Moens Mouldings werken ruim tachtig mensen die produceren voor opdrachtgevers uit de levensmiddelensector, de medische wereld en de verfindustrie.

Moens Mouldings heeft twee vestigingen.
• In Beverwijk staat ons hoofdkantoor, met daarin de R&D-afdeling en een spuitgieterij waar we voornamelijk consumentenverpakkingen maken.
• In ’s Heerenberg produceren en verkopen we een breed assortiment disposables en rotables onder de naam Moens Mouldings DS Plastics.

Efficiency driven packaging
Wij zijn trots op onze producten, techniek, kennis en creativiteit die klanten nieuwe, opvallende, efficiënte en effectieve verpakkingen opleveren.